A Kvantumszinkronizáció és a Reiki

Gyakran felmerülő kérdés: „Miben különbözik a Reiki, Prananadi és az információs- vagy kvantumgyógyítás?” Vizsgáljuk hát meg működési elvüket!

Hogyan működnek az energetikai gyógyító módszerek?
Fizikai testünket és fénytestünket, melynek részei az érzelmi-, mentális- és spirituális testünk is, egy energetikai „érrendszer” hálózza be. Az érzelmi sérülések, melyek életünk során keletkeztek és még nem kerültek megoldásra, úgynevezett blokkok - alacsony rezgésű „gombócok” - formájában jelennek meg fénytestünkben. Ugyanaz az érzelem többnyire az előzőhöz csatlakozva növeli az eddigi blokkot. Ezek egyre inkább akadályozzák az energia áramlását, ezzel egyfelől többletet (gyulladást), másik oldalról hiányt (pangást, sorvadást) hozva létre. Ezen akadályokat kiválóan el tudják távolítani az energetikai gyógyító módszerek plusz energiát juttatva fénytestünkbe a szükséges helyre, ahol a dugulás ez által feloldódik, és újra létrejön az áramlás, megszüntetve a többletből és hiányból fakadó problémákat.
Hiszen az Élet az energiák és információk áramlása.

Mi az információs gyógyítás?
A kezelés során tudatunkkal egy szeretetteret biztosítunk, melyben megengedjük, hogy a témával kapcsolatos információk helyett -a végtelen lehetőségek tárházából, mely az univerzumban rendelkezésünkre áll -, az eredeti terv szerinti egészséges, vagy most lehető leghasznosabb információk aktiválódjanak. A vezérlés változik meg, és ugyanazok a sejtek egy új program szerint kezdenek működni. Ez hozza lére a változást, mely akár azonnali gyógyulást is eredményezhet.

A kvantumgyógyítás nem mozgat energiákat?
Minden energia, fény, információ. Ezek nem függetlenek egymástól. Mégis óriási a jelentősége annak, hogy honnan közelítjük meg a folyamatot. Ha nem a probléma áll a fókuszban, hanem a megoldást hordozó információ, nem harcolunk a problémával, az energiát az új, jobb lehetőségeknek adjuk.
Nagyon is érezhetően jelentkeznek a kezelés alatt az érkező támogató energiák, melyek az információcsere alkalmával az energetikai blokkokat is feloldják, mivel ezek információja is eltűnik a mezőből.

Mi kell az információs mező átalakításához?
Tiszta tudat és tiszta szándék. Fontos tudnod, és elfogadnod saját ősi képességedet, hogy képes vagy a tudatod erejével változásokat létrehozni.
Ezen képességek felébresztéséről és felismeréséről szólnak a „KvantumMátrix Átalakítás – 2 pont” tanfolyamok.

Minden érdeklődőt szívesen várok élménybemutatóinkra, melyeken a résztvevők megtapasztalhatják az átalakulást személyes KvantumMátrixukban!

 

Szeretettel várom érdeklődésed
„KvantumMátrix Átalakítás – 2 pont”
élménybemutatók és tanfolyamok iránt:

Krisztics Ágnes - Teremtő Tudat Egyesület
Létezés Öröme Központ: Budapest, II. Lövőház u. 29. I/3.
www.teremtotudat.hu